کد خبر 151074
۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۹

تجلیل از کارمندان رزمنده معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تجلیل از کارمندان رزمنده معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران

مراسم تجلیل از کارمندان رزمنده معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت هفته دفاع مقدس در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

به گزارش حیات طیبه، مراسم تجلیل از کارمندان رزمنده معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید با حضور سرهنگ فریبرز خزائی فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران، سید مرتضی حسینی مدیر کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران، محمد علی فقیه مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران، سید مستجاد حسینی مدیر کل امور ورزشی و اردویی و داود نورچه‎ای مدیر کل اداره کل امور تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران سه شنبه 6 مهر ماه برگزار شد.
سرهنگ فریبرز خزائی فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: ملت بزرگ ایران بر خود می‌بالد که در دوران سخت دفاع مقدس به رهبری امام (ره) جوانانی تربیت شدند که در تمام دوران‌ها بی نظیر هستند.
خزائی با اشاره به اینکه دین اسلام هیچ‌گاه توصیه به شروع جنگ و حضور زنان در آن نکرده‌است گفت: هنگامی که جنگ بر ما تحمیل می‌شود و ملزم به دفاع می‌شویم می‌بینیم که همه موظف به دفاع از کیان کشور هستند یعنی حتی زنان نیز در این امر سهیم می‌شوند.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به غیرت و مردانگی رزمندگان دفاع مقدس بیان داشت: آنچه که در دفاع برای ما متبلور شده و ما به آن افتخار می‌کنیم غیرت، مردانگی و ایستادگی در آن واقعه است. این جانفشانی‌ها و خودباوری‌ها باید همواره برای نسل امروز و فردا گفته شود چراکه اخلاص مقوله‌ا‌ی پرتکرار در دفاع مقدس است و امروز نیاز به تکرار مداوم آن در میان همه‌ی ما امری لازم و ضروری است.
در پایان این مراسم از 37 رزمنده شاغل در حوزه روابط عمومی، گزینش و معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگان تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/

برچسب‌ها